Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus + Marc Jacobs = sant!

2014-02-07

Miley Cyrus, barnskådespelare, popstjärna och skandaldrottning, kan nu lägga till 'fotomodell' till sin ständigt växande kändisprofil. Hon har nämligen blivit ansiktet för en ny modekampanj tillsammans med Marc Jacobs. Den här kampanjen är för Mark Jacobs vårkollektion för 2014.

Går man in på Marc Jacobs Hemsida (eller titta på bilden ovanför) kan man se henne sitta iförd kläder från kollektionen och se moloken, ut tillsammans med två andra modeller i bakgrunden.

Att hon just hon skulle få det här uppdraget var inte helt oväntat. Hon är en nära vän med Marc, och har burit hans designer på flera galor och events. Hon säger även att Marc är hennes största inspiration för mode och stil.

Men allt kanske inte är regnbågar och solsken! Den första fotografen som fick uppdraget Miley vägrade tydligen att fota henne. Juergen Teller, en fotograf som jobbat för Marc under lång tid, sa att han inte ville fota Miley. Han hävdar att det inte är någon personlig anledning, och att han är mycket god vän med Miley. Men vem vet hur det egentligen gick till?

Sedan bilden ovan togs har hon även twittrat en bild på sig själv i en av Marc Jacobs nya t-shirts.

Men inte bara det, hon poserar även naken på en till t-shirt! Denna tröja är en del av kampanjen "Protect the skin your in", och alla vinster doneras direkt till NYU Skin Cancer Institute.

På www.robengstrom.se kan man läsa mer om lyx- och designartiklar.

Hursomhelst, grattis Miley!